Menu

Namaste, welcome to the colourful world of Indian food. What is so unique about Indian cuisine? The answer is simple- Indian food is all about balance & harmony between people and nature. May be that is why we love our spices and herbs, because it the best gift nature has given us. Let us take you on a gastronomic journey of India and show you how beautiful, aromatic, balanced and flavourful our food is. Below is a link to our English Menu.

For English version of the Menu click here

Namaste, welkom in de kleurrijke wereld van Indisch eten. Wat is er zo uniek aan de Indische keuken? Het antwoord is simpel: bij Indisch eten draait alles om balans en harmonie tussen mens en natuur. Misschien houden we daarom van onze specerijen en kruiden, omdat het het beste geschenk is dat de natuur ons heeft gegeven.  Hieronder vindt u ons herfstmenu. Geïnspireerd door de veranderende kleuren van het seizoen.

VOORGERECHTEN

Samosa                                                                                                                              6,95

(Traditioneel pasteitje gevuld met aardappelen en erwten. Geserveerd met een chutney van tamarinde & een chutney van munt en koriander. Bevat gluten.) Veganistisch.

Mixed Veg Bhaji                                                                                                                6,95

(Gefrituurd groentekoekje met wortel, witte kool en uien. Helemaal veganistisch en glutenvrij!)

Dahi Vada                                                                                                                          6,95

(Een van dé street-food specialiteiten uit Delhi: gefrituurde linzenballetjes overgoten met een saus van zoete yoghurt, een sausje van munt en koriander en een tamarindesaus afgewerkt met krokante crisps. Bevat lactose. Glutenvrij.)

Dhokla                                                                                                                               6,95

(Gestoomde hartige linzencake met mosterdzaad, curry-blaadjes en verse kokosnoot. Helemaal vegan en glutenvrij!)

CHEF’S SPECIAL

Zalm Tikka                                                                                                                       11,95

(Sappige Noorse zalm gemarineerd met mosterd & yoghurt en gegaard in de tandoor oven. Bevat lactose.)

Jumbo Tijgergarnalen Tikka                                                                                         13,95

(Jumbo-garnalen gemarineerd in kokosroom met lichte kruiden en gegaard in de tandoor oven. Bevat zeevruchten en lactose.)

Goan Pork Ribs                                                                                                               10,95

(Zacht geroosterde varkensribbetjes gemarineerd geglazuurd met een pittige tamarinde.)

UIT DE TANDOOR OVEN

Aachari Paneer Tikka                                                                                                      8,95

(Tandoor gegaarde zachte Indiase kaas gemarineerd met pickles-kruiden. Geserveerd met twee soorten huisgemaakt chutneys. Bevat lactose.)

Classic Chicken Tikka                                                                                                     9,95

(Klassieke kip tikka uit Delhi. Het gerookte sappige kippenvlees doet je denken aan de smaken van India. Bevat lactose.)

Murg Malai Tikka                                                                                                              9,95

(Sappige en zachte gerookte stukjes kippenfillet gemarineerd in verse room, yoghurt en kruiden. Bevat lactose.)

 

NIRVANA’S THALI’S

Een Thali is een traditionele manier om een ​​uitgebalanceerde maaltijd te eten in India. Je proeft een beetje van veel verschillende gerechten. Het idee achter de thali is om in de katori’s (kommetjes) verschillende smaken aan te bieden, zoals zoet, zout, bitter, zuur, umami en pittig.

VEGAN THALI                                  29,50

Voorgerecht

Mixed Veg Bhaji (gefrituurd groentekoekje met munt- en korianderchutney en tamarindechutney)

Dhokla (Gestoomde hartige linzencake, koud geserveerd met vers geraspte kokos)

Hoofdgerecht

Cholar Dal (Gele linzenstoofpot met kokos en komijn)

Dum Aloo (Kleine aardappelen in een pittige curry op basis van tomaten)

Rode biet Kochuri (gefrituurd brood gevuld met groene erwten en gekleurd met rode bietensap)

Baingan Bharta (In de tandoor gerookte aubergine waarna deze gekookt werd met kruiden)

Herfst Korma (Geroosterde groenten in een zoetzure Kormacurry)

Erwten Pulao & Veganistische Naan

VEGETARISCHE THALI                   29,50

Voorgerecht

Samosa (Geserveerd met een duo van chutneys)

Dahi Vada (Gefrituurde linzenballetjes overgoten zoete yoghurt)

Hoofdgerecht

Dal Makhni (Stoofpot van zwarte linzen & rode kidneybonen gegaard met boter & room)

Palak Paneer (Indiase kaas met een curry van spinazie)

Badami Baingan (Kleine aubergines in een pittige yoghurt met een notencurry)

Pumpkin Kofta (Vegan balletjes gemaakt met pompoen, tomaat in een curry van zwarte komijn)

Erwten Pulao & Geitenkaas Naan

NON-VEG THALI                               33,50

Voorgerecht

Malai Tikka (Tandoor gekookte kip met een romige marinade)

Goan Pork Ribs (Gemarineerde varkensribbetjes geglazuurd met een pittige tamarinde)

Hoofdgerecht

Chicken Tikka Butter Masala (Kip Tikka in een boterachtige curry)

Zalm Moillee (Zalm in kokoscurry met curryblaadjes)

Mutton Pepper Fry (roergebakken geitenvlees met zwarte peper & kruiden)

Dal makhni (Stoofpot van zwarte linzen & rode kidneybonen gegaard met boter & room)

Erwten Pulao & Zwarte Look Naan

KID’S THALI                                                                                                                     15,00

Een uitgebalanceerde, niet-pittige kleine schotel geschikt voor kinderen tussen 5 en 10 jaar.

Samosa

Erwten Pulao met Palak Paneer OF Murg Methi Malai (kip)

Butter Naan, Papadum en Raita

VEGAN & VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN

Koraishutir Kochuri                                                                                                   17,00

(Dé perfecte Bengalese maaltijd bestaande uit kochuri-brood gevuld met erwten geserveerd met  een curry van kleine aardappelen en gele linzen gekookt met kokos. Vegan. Bevat gluten.)

Pumpkin Kofta Curry                                                                                                17,50

(Vegan balletjes gemaakt met pompoen, aardappelen & geraspte Paneer gestoofd in een mild- pittige curry op basis van tomaat en yoghurt. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Bevat lactose. Glutenvrij.)

Bengali Chanar Torkari                                                                                     19,00

(Een echt Bengalese gerecht van verse kaasballetjes in een romige witte curry met geroosterde bloemkool, erwtjes en gebakken aardappelen. Geserveerd met papadums en rijst of brood naar keuze. Bevat lactose.)

Herfst Korma                                                                                                           19,00

(Herfstgroenten geroosterd met kruiden en geserveerd met een sausje op basis van kokosmelk. Met het heerlijke aroma van verse curryblaadjes. Geserveerd met papadums en rijst of brood naar keuze. Veganistisch. Glutenvrij.)

Kadai Paneer                                                                                                            17,50

(Een pittig Indiaas roergebakken gerecht met Paneer, paprika, rode ui, koriander, verse gember, knoflook en groene pepers. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Bevat lactose.)

Palak Paneer                                                                                                             17,50

(Een heerlijke curry met spinazie en Paneer gekookt met Ghee, garam masala en gedroogd fenegriek. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Bevat lactose.)

Baingan Bharta                                                                                                        16,50

(In de Tandoor geroosterde aubergine gekookt met uien, tomaten, koriander en gember. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Vegan. Gluten-free.)

Dal Makhni                                                                                                                 16,50

(Stoofpot van zwarte linzen & rode kidneybonen gegaard met boter & room. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Bevat lactose.)

HOOFDGERECHTEN MET VLEES & VIS

Bengalese Chicken Kosha                                                                                      18,50

(Pikante Bengalese curry met  kip, gekarameliseerde uien, gemalen kruiden, mosterdolie en verse koriander. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze.)

Chicken Tikka Butter Masala                                                                               18,50

(Een rijke boterachtige curry met kip tikka uit Delhi. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Bevat lactose en noten.)

Murg Methi Malai                                                                                                    18,50

(Een lichtgekruide romige witte curry met malse stukjes kip met het kenmerkende aroma van fenegriek (in het Hindi ‘methi’ genoemd). Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Bevat lactose.)

Zalm Moillee                                                                                                         21,50

(Sappige Noorse zalm in een curry op basis van kokosroom, curryblaadjes, mosterdzaad. Geserveerd met Ghee Rijst of koud geserveerde Zuid-Indische Curd Rijst. Bevat lactose.)

Bengali Prawn Malai Curry                                                                              25,50

(Jumbo Tijgergarnalen in een traditioneel mild- pikante curry met tomaten, uien, kokosmelk. Geserveerd met Curd Rijst. Bevat lactose.)

Mutton Pepper Fry                                                                                                 23,50

(‘Pulled’ geitenvlees gewokt met uien, rode pepers en zwarte peper. Een lekker pittig gerecht om je helemaal warm en fuzzy te krijgen! Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze.)

Lamb Shank Roganjosh                                                                                       25,50

(Langzaam gegaarde lamsschenkel in een heerlijke aromatische curry uit Kashmir. Het zeer malse lamsvlees heeft een bijzondere smaak van venkel, kardemom en yoghurt. Geserveerd met papadums en Rijst of Brood naar keuze. Bevat lactose.)

Mutton Biryani                                                                                                       23,50

(Een droog stoom gegaard rijstgerecht met geitenvlees. Door de vijftien verschillende kruiden, de saffraan, het kewra- en rozenwater heeft onze Biryani een verrukkelijk aroma. Geserveerd met papadums, salade , jus en Raita. Bevat lactose.)

DESSERT

Mishti Doi                                                                                                                 4,50

(Een traditioneel Bengalese dessert gemaakt van caramel, yoghurt en pistanoten.)

Kheer                                                                                                                         4,50

(Indiase rijstpap op smaak gebracht met kardamon. Geserveerd met seizoensfruit.)

Dessert van de week                                                                                            4,50

(Verras jezelf! Vraag de waiters naar het dessert van de week.)